Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
97 online brugere
3612 online annoncer
SælgesKøbes

Nvieda GTX skærmkort på medion ms 7857 bundkort :-(

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  07/01-17 13:50
Jan Falck
Indlæg: 54
GTX skærmkort på en Medinon ms 7857, bibber når den tændes...
Vi har en Medion pc med en AMD a8 prosessor, hvor der er en pcie 16 port og der er sat en stor strømforsyning i, så den kan trække et stort grafikkort. Der er 16 gb ram i maskinen.
Vi har købt en Nvieda gtx 1060 (med 3 blæsere og 6 gb ram) men jeg kan ikke få det til at virke.
Den bibber med 3 kort bib når den bliver sat i. Jeg har kikker på "bib" oversigten, og det siger at det er noget med at ram ikke passer sammen.
Har envidere talt med nogle der siger at GTX 1060 kun kan køre med intel, men kan det passe??
Håber der er en enkelt eller 2 nørder der ved hvad problemet er.
Knægten er ikke tilfreds med at julegaven stadig ikke spiller ((ud over at dn bibbe r :-))

#2  07/01-17 15:43
OZ5ES, Ebbe
Indlæg: 951
Svar til #1:
Kan det ha' noget at gøre med, at du skal i BIOS og Disable det interne grafikkort først, ellers konflikter de to.
(Det er længe siden jeg har rodet med stationære):-)

----------
Mvh Ebbe.

#3  07/01-17 19:59
Jens Sigurdson

Indlæg: 939
Svar til #1:

Jeg vil foreslå dig at starte med at opdatere firmwaren til Bios. Det er sandsynligvis fordi at grafikkortet er så nyt at det ikke er kendt af Biosen. Bundkortet er jo ved at have et par år på bagen nu.


Der burde grundliggende ikke være noget problem i at bruge et Nvidia kort på en AMD platform.. bortset fra at ydelsen ikke er den samme som med en Intel, men det er så noget helt andet.


----------
Hilsen
Jens

Redigeret 08/01-17 02:18
#4  07/01-17 23:33
OZ7AFH / CRK
Indlæg: 168
Svar til #1:

Hej, Jan.

Bare en tanke, men med et GTX1060 - har du sørget for strøm til kortet, altså til den connector, der sidder ud mod dig selv?

De bedste hilsner

#5  08/01-17 11:17
Jan Falck
Indlæg: 54
Tak for diverse indput.

Jeg havde et kabinet med en Intel I3 prosessor til at stå, så vi har skiftet bordet, og fandme om den så kører som den skal....
Så ud fra dette må jeg sige at der er åbenbart forskæld på hvad system de bruger, og skal man have det til at køre på noget "forkert" så skal man nok være noget bedre til edb end jeg er :-)

Jan

#6  08/01-17 19:51
Bo M Nielsen OZ2BMN

Indlæg: 75
Svar til #5:
typisk er det mangel på strøm ;)

----------
tjek da lige www.oz5thy.dk
og www.asr.oz5thy.dk

Denne tråd er lukket for nye indlæg