Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
43 online brugere
3190 online annoncer
SælgesKøbes

Købes: PC fra ~1998-2000

ID:150672
Pris: 0 kr
Kategori: Andre interesser \ Computer
Stand: Brugt
Oprettet: 10/02-2018

Annoncør

Thomas Michelsen
6200 AABENRAA

Kontakt annoncør

Andre annoncer fra denne annoncør (1)
For ca. 20 år siden, brugte jeg en stor del af min barndom / teenageår på at spille computer og gå til LAN. Dengang i slut 90´erne var det primært spil som Quake, Doom, StarCraft, Red Alert, m.m. der blev spillet.
Denne glæde vil jeg gerne genopleve på bedst mulig vis og er derfor på udkig efter stumper - eller måske en hel computer som jeg kan lege med.

For at holde det så tro som muligt ift. mine errendringer, er jeg primært på udkig efter en maskine på imellem 200MHz og op til MAX 1GHz. Jeg håber mest på at finde noget i stil med 500-800 MHz.
Jeg kunne godt tænke mig at opleve en Pentium II eller III, af den type CPU, hvor den befinder sig på et / to indstikskort. Det er dog ikke et krav.

I de gode gamle dage, gjorde jeg brug af hhv. Matrox Mystique, Savage 4, Voodoo Rush, Voodoo 2 og Riva TNT2 grafikkort. Det kunne være helt fantastisk, hvis computeren indeholder grafikkort i denne størrelsesorden, gerne med 4-32MB. Voodoo kort (3DFX) er helt klart at foretrække, pga de gamle minder med 3DFX.

Bundkortet foretrækkes med AGP port, samt en række PCI porte. ISA port må også gerne være tilstede, dog intet krav.

Vedr. RAM, er både EDO og SDRAM velkommen. Jeg foretrækker nok SDRAM PC100-133 RAM en smule, men intet krav.

Gerne i et nogenlunde pænt kabinet, som ikke er alt for smadret. Det optimale ville være et Compaq kabinet i stil med det på billedet, dog ikke et krav.

Skulle nogle ved samme lejlighed ligge inde med PC spil i de gode gamle store papæsker (på CD-ROM), har disse ligeledes interesse!